Over ons

Wijkzorg Haaglanden
 

Over wijkzorg haaglanden

Wijkzorg Haaglanden is een vooruitstrevende thuiszorgorganisatie, waarbij de cliënt voorop staat. Onze missie is het leveren van zorg aan onze cliënten met als doel een bijdrage te leveren aan de invulling van hun levenspad. We doen dit vanuit de visie dat mensen recht hebben om zo lang mogelijk richting te geven aan hun eigen leven in hun eigen, vertrouwde omgeving. We dragen bij aan de zelfredzaamheid en de eigen regie van de cliënt. Onze kleine team van zorgverleners kenmerkt zich door stiptheid, deskundigheid, vakbekwaamheid en betrokkenheid. Samen met u bespreken we op welke manier de zorg voor u het beste kan worden ingevuld, waarbij goed geluisterd wordt naar uw wensen.

Voor meer informatie over ons zorgaanbod kunt u terecht bij de rubriek ‘zorgaanbod’. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u gerust en vrijblijvend contact opnemen met Wijkzorg Haaglanden.

Vergoeding zorgverzekeraar

U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten die gemoeid zijn met de zorg die door Wijkzorg Haaglanden wordt geleverd: alle zorgverzekeraars vergoeden namelijk de zorgkosten! De administratieve afhandeling regelen wij voor u, zodat u zich volledig kunt focussen op uw zelfredzaamheid behouden of vergroten.

Hoe krijg ik zorg?

  1. Neem geheel vrijblijvend contact op met Wijkzorg Haaglanden via tel. Nr. 06 43997544
  2. De wijkverpleegkundige komt bij u langs voor een intake.
  3. De wijkverpleegkundige geeft een indicatie af, zodat de verzekeraar de zorg vergoedt.
  4. U krijgt thuiszorg van Wijkzorg Haaglanden.

Neem vrijblijvend contact met ons op